XXL Sport og Villmark AS

XXL Sport og Villmark AS

Telefon:
+47 24 08 40 04
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut
XXL Sport og Villmark AS

Glem alt du hittil har sett av sportsbutikker!

XXL er sportskjeden som ekspanderer raskest i Norden, og vi har nå 22 varehus i Norge og 13 i Sverige. Vår forretningsidé er enkel: Stort utvalg, kjente merkevarer og Xtra Xtra Lave priser.

XXL er eneste sportskjede med prisløfte. Vi gir deg også 100 dagers åpent kjøp, gratis retur og bytte, 100 % fornøydgaranti - og mer!

Er du ikke fornøyd med en vare du har kjøpt hos XXL kan du innen 30 dager bytte varen til en annen modell, selv om den er brukt.

100 dager åpent kjøp: Hos oss får du pengene tilbake hvis du angrer kjøpet. Uavhengig av om du har handlet på nett eller i et av våre varehus.

ALL SPORTS UNITED
XXL har tatt opp kampen med dagens spesialistbutikker. Med slagordet "all sports united" tilbyr vi mengder av sport og villmarksprodukter under samme tak. Varehusene gjenspeiler spesialistfokuset med inndeling i avdelinger med produktutdannede selgere som brenner for hvert sitt fagfelt. XXL er et eldorado for sport- og villmarksinteresserte.

Ettersom alle våre varehus er STORE, flere tusen kvadratmeter, kan vi love deg et utvalg du aldri tidligere har opplevd. Hos oss finner du utstyr enten du er mosjonist eller eliteutøver.

Om du ønsker å komme i kontakt med et av våre varehus ber vi deg om å ta direkte kontakt med aktuelt varehus. Vi gjør oppmerksom på at varehusene ikke besvarer spørsmål om lagerstatus eller holder av varer. Se vår varehusoversikt på våre hjemmesider.