Villmarksbutikken AS

Villmarksbutikken AS

Besøksadresse:
Saga senter, Dampsaga allé 6, 2053 Jessheim
Telefon:
+47 63 94 75 00
Fax:
+47 63 94 75 01
Nettbutikk:
Skriv ut
Villmarksbutikken AS

Villmarksbutikken Jessheim ble etablert 19. november 1992, som en forretning med fokus på klær til fritidsbruk. Etter at butikken ble rammet av brann etter kun 2 måneders drift, ble den gjenoppbygd på kort tid. Siden starten har Villmarksbutikken utviklet seg til å bli en forretning med meget fyldige avdelinger for jakt, våpen, fiske og friluftsliv, og har idag kundemasse over hele landet. Alle varene er dessuten tilgjengelig pr. postordre, telefon og her i nettbutikken.

21. november 2013 åpnet vi dørene til noe helt nytt, på nye Saga senter på Jessheim. Norges første varehus i sitt slag! 2500 m2 med friluftsliv! En naturopplevelse i seg selv!
Gjennom over 20 år i bransjen har vi opparbeidet en enorm kundemasse av jegere, fiskere og friluftsfolk fra hele Østlandet og fra hele Norge på postordrebiten. Vi mener at årsaken ligger i vårt konsept som setter fokus på følgende stikkord i prioritert rekkefølge:

Service - Som kunde gjør vi alt for å tilby deg all den bistand du måtte ha behov for, samt å skaffe deg eksakt den varen du søker dersom den ikke skulle være på lager!

Kvalitet - I en jungel av produkter er det mange gruver å falle i. Vi ønsker å tilby deg de mest anerkjente merkevarene innen alle segment og til best mulig pris! F.eks. Beretta hagler, Shimano sneller, Sage fluestenger, Swarovski optikk, Norrøna jaktbekledning etc. etc. etc. Slik kunne vi fortsatt i evigheter.

Utvalg - Vi etterstreber å alltid være den spesialforretningen i vår bransje i Norge med det største varesortimentet. Vi vet at du som friluftsmenneske har mange spesifikke ønsker, og da nytter det ikke å komme med noe som ligner!

Så har du ikke prøvd oss før, gjør det nå! Er det noe du er misfornøyd med, gi oss beskjed så forsøker vi å forbedre oss!