Vianor AS

Vianor AS

Besøksadresse:
Leiraveien 17, 2000 Lillestrøm
Postadresse:
Postboks 43, 2027 Kjeller
Telefon:
+47 815 60 815 (service) / +47 64 84 77 60 (hovedkontor)
Fax:
+47 64 84 77 90
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut
Vianor AS

Vianor er Nordens største dekk og servicekjede med 1235 avdelinger. Vianor verksteder er spesialister på dekkservice. Takket være et omfattende salgsnettverk behøver du ikke å lete lenge for å finne nærmeste Vianor verksted. I Norge finnes det nesten 90 Vianor verksteder og Vianor partnere rundt om i landet. Navnet Vianor har sine røtter i latin og betyr "nordisk vei". Navnet gir uttrykk for kjedens grunntanke: ekspertise innen de nordiske forholdene.

Bredt utvalg og konkurransedyktige priser
Vianor har et omfattende utvalg av dekk for person-, vare- og lastebiler, samt industri, anlegg, jordbruk og motorsykler. Vianor selger over 1 million personbil- og varebildekk i året. Blant produktutvalget finnes f.eks. Nokian, Michelin og Bridgestone. Gjennom store innkjøp oppnås bedre prisfordeler og et omfattende produktutvalg hvilket er til nytte for den enkelte forbruker.

Alle Vianor avdelinger tilbyr felger og batterier i tillegg til alt innen dekk og dekkmontering.

I tillegg til montering av dekk og felger kan Vianor også utføre oljeskift, justere hjulstilling, kontrollere og reparere hjulopphenget på personbiler og tilby service på aircondition og klimaanlegg. Vianor kan også tilby dekkhotelltjenester, som innebærer at kunden oppbevarer sine dekk hos Vianor mellom sesongene. Utover oppbevaringen av dekk inngår også dekkvask og montering på bilen. Du kan også bli innkalt automatisk i forbindelse med dekkskifte både vår og vinter.

Vianors nettbutikk selger dekk og felger døgnet rundt og alle dager. På internett kan man også enkelt bestille tid for Vianors ulike tjenester.