Vertikal AS

Vertikal AS

Besøksadresse:
Elvely, Hemsedal Sentrum
Postadresse:
Vertikal AS, 3560 Hemsedal
Telefon:
+47 32 05 52 50 (08:00 - 16:00)
Fax:
+47 32 06 05 01
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Vertikal AS

Helt siden Vertikal startet i 1987 har vi bestrebet oss på å finne produkter som gir et rikere friluftsliv. Vi har utrustet alt fra ekspedisjoner til Mount Everest, Syd- og Nordpolen og turer til alle verdens bortgjemte steder. Men først og fremst er vi det amerikanerne kaller for en ”outfitter”, for et allsidig norsk friluftsliv. Alt fra tur med bikkja og markaturer til krevende turer i høyfjellet eller langs kysten.

Merkene vi fører er av de beste og mest innovative i hele verden. Internasjonale priser og kåringer stadfester dette. Våre egne erfaringer og mange tilbakemeldinger fra aktive brukere bestemmer utvalget av produkter. Så folkens: har dere erfaringer, positive eller negative, send oss en mail.
I Hemsedal på vannskillet mellom øst og vest krever de fleste former for friluftsliv skikkelig utstyr. Her får vi daglig erfaring med det utstyret vi selger. Av og til kan det være ekstremt bare å gå ut av døra, men de fleste dager innbyr til bruk av fjellet. Og vi har hele fjellet å ta av til klatring, toppturer, padling, sykling og overnattingsturer.
Vi håper det vi presenterer gir deg inspirasjon til å komme over dørstokkmila og ut på tur.