Våpensmia AS

Våpensmia AS

Besøksadresse:
Skolegata 4, 2870 Dokka
Postadresse:
Postboks 86, 2882 Dokka
Telefon:
+47 61 11 87 10
Fax:
+47 61 11 19 34
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut

Vi håper at vi kan gi deg den informasjonen du er ute etter og at du finner våre produkter interessante. Vår misjon er å utvikle, produsere og levere høyest mulig kvalitet og å yte den beste service tilgjengelig.

For ytterligere informasjon om våre produkter og deres anvendelse, kan du kontakte oss gjennom vår nettbutikk, telefon, faks eller e-post.

Våpensmia produserer i dag blant annet piper for sauer 200STR og er en markedsleder innen dette området, videre produseres rifler til de yngste skytterne innen baneskyting og skiskyting. Vi innehar flere agenturer, som skytebekledning fra den ledende produsenten i verden Kurt Thune.

Vår ODIN ammunisjon til jegere og konkurranseskytterne produseres i Sverige og her får du topp kvalitet til meget gunstige priser. Vi har igjennom flere år også levert forskjellige håndvåpenammunisjon fra CBC til flere markeder.

Våpensmia A/S har også gjennom disse årene utviklet seg til å bli en betydelig produsent og leverandør av forsvarsmateriell og komponenter til dette markedet. Vi viser til våre nettsider på Skyting eller Forsvar.