Ullfrotte Orginal AS

Ullfrotte Orginal AS

Besøksadresse:
Storveien 15, 1806 Skiptvet
Postadresse:
Postboks 135, 1806 Skiptvet
Telefon:
+47 69 80 71 00
Fax:
+47 69 80 71 01
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Ullfrotte Orginal AS

Woolpower underklær, mellomklær og sokker blir produsert i Østersund i Nord Sverige. Vi utvikler og produserer 100 % av våre produkter. Woolpower blir solgt verden rundt til profesjonelle, friluftsentusiaster og til alle andre som trenger å holde seg varm.

ULLFROTTÉ ORIGINAL – VÅRT MATERIALE
Alle Woolpower produkter er laget av Ullfrotte Original, et teknisk avansert materiale laget av en kombinasjon av to tredjedeler fin merino ull fra Patagonia og en tredjedel syntetisk fiber for å oppnå stor slitestyrke. Og Ullfrotté er strikket med unik løkkestrikk for å oppnå optimal isolerende evne. Ull har en unik egenskap til å holde og transportere fuktighet og den holder deg varm selv i våt tilstand. Ull er til en viss grad selvrensende og har en egenskap til ikke å lukte vondt selv etter lang tids bruk. På grunn av dette trenger ikke plagget å bli vasket så ofte. I tillegg kan alle plagg laget av Ullfrotté Original vaskes i 60 grader Celsius hvis nødvendig.

HØY UTFØRELSE/PRESTASJON THERMALE UNDERKLÆR
Woolpower er en kolleksjon av underklær for hele kroppen og kan kombineres på forskjellige måter avhengig av temperatur og aktivitetsnivå. Materialet finnes i forskjellige vektklasser, hver av disse har forskjellige funksjoner og fordeler. Vekten av materialet er forklart i gram pr kvadratmeter og er tilgjengellig i 200, 400, 600 og 800 g/m2.Alle plaggene er laget på spesialdesignede maskiner og alle plaggene er konstruert uten vertikale sømmer for å unngå gnaging og rakning.