Tyinholmen Høyfjellsstuer

Tyinholmen Høyfjellsstuer

Besøksadresse:
Tyinholmen Høyfjellsstuer, 2985 Tyinkrysset
Postadresse:
Tyinholmen Høyfjellsstuer, 2985 Tyinkrysset
Telefon:
+47 61 36 78 88
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Tyinholmen Høyfjellsstuer

Tyinholmen er blant de eldste og mest tradisjonsrike turiststedene i Jotunheimen. Stedet ble etablert allerede i 1892 og har siden vært i kontinuerlig drift, hele tiden eiet av den samme familie. Bygningsmasse og fasiliteter har blitt utvidet og oppgradert underveis og tilpasset de ulike tiders forventninger. Stedets unike atmosfære og praktfulle omgivelser har hele tiden vært de samme.

Tyinholmen har en enestående beliggenhet i den sydvestre delen av Jotunheimen, ved nordenden av fjellsjøen Tyin. Her inne finner man et imponerende tindepanorama med utallige turmuligheter. Tyinholmen er det beste utgangspunktet for toppturer til de kjente tindene, Falketind og Uranostind. Ønsker man å beundre tindene på avstand er Utsikten på Skineggen et utmerket alternativ. For mer informasjon om turmuligheter se våre hjemmesider.

Tyinholmen er kjent for et godt kjøkken som tilbereder og serverer solid norsk fjellkost som er laget fra grunnen av. Alle måltider serveres i spisesalen og stedets spesialitet er den utsøkte Tyin ørreten. Reinsdyr stek er også et populært valg og kjøttet kommer fra den lokale stammen som beiter ved Tyin på sommerstid.

Tyinholmen har flere hyggelige peisestuer, en større festsal og bar med alle rettigheter. Stedet er et utmerket valg for å feire bryllup, bursdag eller andre hyggelige markeringer.

Tyinholmen har også utmerkede konferanse fasiliteter.

Vi har møterom med kapasitet på inntil 14 personer. Vår festsal kan med enkle grep ominnredes til å håndtere opptil 70 deltagere. Vi har videokanon til utlån, i tillegg til annet nødvendig utstyr som er en forutsetning for en vellykket konferanse.

Ta kontakt for flere detaljer og be om et tilbud fra oss. Du finner ikke flottere og mer stimulerende omgivelser!