Timberland Shop AS

Timberland Shop AS

Postadresse:
Tbl Shop Oslo1 AS, Leangbukta 40, 1392 Vettre
Telefon:
+47 22 46 99 80
E-post:
Nettbutikk:
Skriv ut

Timberland Flagshipstore
Bogstadveien 3-5
0355 Oslo

Timberland er i dag verdens 4. største skoprodusent og selger over 50 millioner par sko hvert år. Selskapet ble solgt til VF Corporation og vi er dermed en del av verdens største "powerhouse" i vår industri.

Timberland profilerer seg først og fremst som leverandør av sko og klær som tåler utendørs aktivitet, og er laget for alle fra det urbane fritidsmennesket til utøvere av ekstrem sport.

Timberland vil hjelpe folk til å gjøre en forskjell. Dette gjør vi ved å lage eksepsjonelle produkter og ved å forsøke å påvirke den verden vi lever i.

Vi er et stort selskap som består av mange små deler og mange utrolig talentfulle ansatte. Vi lager støvler, sko, klær og utstyr som er komfortable nok til at man kan bruke dem hele dagen, og som er slitesterke nok til å brukes hele året. Men vi hviler ikke på våre laurbær! Hadde vi gjort det, ville vi kun lagd én vanntett støvel, Yellow booten. Vår plass i verden er større enn det vi produserer, å skape nye produkter går hånd i hånd med å forbedre verden. Det betyr å redusere utslipp og å være så miljøvennlige som mulig. Vi informerer om vårt engasjement gjennom våre produkter for å inspirere andre til å leve sunnere og mer miljøbevisst.

Vi elsker å være utendørs, og vi jobber hardt for å skape produkter som gjør den opplevelsen bedre på alle måter!