Tentipi AB

Tentipi AB

Postadresse:
Verkstadsgatan 15, 686 30 Sunne, Sverige
Telefon:
+46 (0)960-302 10
Fax:
+46 (0)565-122 73 (Sunne), +46 (0)960-300 00 (Moskosel)
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Tentipi AB

Vi er en teltprodusent med røtter som er plantet dypt i den samiske tradisjonen og med sterk tilknytning til naturen her i Nord-Sverige. Vår kulturelle arv er tydelig i alle våre produkter.

Siden selskapet startet våren 1989 har vi følt at vårt oppdrag har vært å gi eventyrsugene og naturelskende mennesker telt og tilbehør med unikt design og kvalitet. Våre telt tilbyr sikker beskyttelse mot vind og vær samtidig som de også er romslige og komfortable. Teltenes runde form gjør at det naturlig oppstår den spesielle atmosfæren av hygge og felleskap som skapes rundt et bål.

Den grunnleggende utformingen av våre nordiske Tipen er en arv fra alle de nomadiske folk som i uminnelige tider har levd i harmoni med naturens elementer, ved hjelp av en "kata" for beskyttelse og som et hjem.

Våre moderniserte versjoner er telt som er egnet for enhver tenkelig situasjon: fra en grillfest i hagen til de tøffeste ekspedisjoner; fra et utendørs klasserom til funksjoner for tusenvis av mennesker. Fleksibilitet er bygget inn i designen, så å si, det er også volum, overlegen ventilasjon og mulighet for å ha en åpen ild eller ovn inne i teltet.

Det er ikke bare et spørsmål om teltet i seg selv - våre nordiske tipis formidler også en livsstil. Det er vår oppgave å fortsette å møte og helst overgå moderne menneskets krav til telt utstyr. Det er også vår oppgave å bidra til å oppfylle våre behov for samhørighet, frihet og mening.

Å kunne føle forbindelser til vår fortid og vår arv, å være utendørs i naturen og konfrontere elementene - dette kan gi oss tilgang til livets dypere verdier.

Vi har gjort en investering for fremtiden med vårt heleide produksjonsenhet i Kina.

Her kan vi gjennomføre kvalitetskontrollen som er avgjørende for et produkt som arbeider for å bli sett på som en av de beste på markedet.

Her jobber vi i nært samarbeid med et testinstitutt for å sørge for at våre materialer alltid er av den høye kvaliteten vi insisterer på.

Her har vi dyktige syersker og andre som syr og montere våre produkter.

Her har vi satt opp et regn test rom hvor vi kan dusje hele teltet, slik at du som bruker ikke vil ha noen ubehagelige overraskelser.

For å beholde sjelen i våre produkter, tar all utvikling og innovasjonsarbeid fortsatt plass i Moskosel. Her står vi med beina godt plantet på arktisk jord, og med oppriktig kjærlighet for Lappland naturen rundt oss.