Støvelbutikken AS

Støvelbutikken AS

Besøksadresse:
Verpetveien 56, 1540 Vestby
Postadresse:
Sørbråtenveien 11A, 1449 Drøbak
Telefon:
+47 40 40 06 40
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut

Støvelbutikken ble etablert i Juni 2006.

Vi har spesialisert oss på neopren støvler og sko til barn, dame og herre og har dette som hoved produkt. Som tileggsprodukter har vi valgt ut noen få produkter som vi mener er "bra nok". Blandt annet alpakka sokker og norsk ullsåle, og tovede ulltøfler fra Glerups.

Vårt mål ved å drive butikk er å ha god kunnskap om produktet vi selger. Vi er opptatte av å yte god service og ha bra priser på produkter med høy kvalitet.

For oss er det fornøyde kunder som gjør det gøy å drive butikk. Vi er meget opptatte av å selge et kvalitetsprodukt vi selv kan stå inne for til en bra pris, og at du som kunde er og forblir fornøyd!

Støvelbutikken har importert og bygget opp to merker i Norge, MuckBoot og Bogs. Vi føler endelig vi har nok erfaring og kunnskap til å bygge opp vårt eget merke -GiCas, hvor vi virkelig kan ta det beste fra tidligere erfaringer og skape et kvalitetsprodukt vi er stolte av!

Vi jobber nå direkte med fabrikkene, og slipper mange ledd, dette gjør at vi kan ha like bra kvalitet med det ”lille ekstra” til en hyggelig penge!