Spitsbergen Travel AS

Spitsbergen Travel AS

Postadresse:
Postboks 548, 9171 Longyearbyen
Telefon:
+47 79 02 61 00
Fax:
+47 79 02 61 01
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Spitsbergen Travel AS

Spitsbergen Travel var stiftet i 1988 og er Svalbards eldste turoperatør. Fra å være et reisebyrå som sørget for at gruvearbeidere fikk reise sørover, er vi i dag en turoperatør som hjelper deg å reise nordover.

Spitsbergen Travel er en totalleverandør. Det betyr at vi hjelper deg å gjøre drømmer om til virkelighet. Med oss kan du få oppleve panoramautsikten på snødekte breer, solnedgang på havis, hundekjøring, kajakk, fotturer, grotteturer, skiturer, ekspedisjonscruise og mye mer. Vi er her hele året, slik at du kan oppleve Svalbard til alle årstider. Og spør du oss om hvilken årstid som er best, er svaret alle!

Gode opplevelser kan fint kombineres med god mat. På våre restauranter er det noe for enhver smak. Er du på tur i telt eller på hytte kan vi også her gi deg unike smaksopplevelser som du må til Arktis for å oppleve.

Våre hoteller tilbyr en god standard, for du skal sove godt! Ønsker du en enklere stil anbefaler vi Spitsbergen Guesthouse. Felles for alle er hyggelige gjester og en betjening som er der for deg.

Vi anbefaler guidede turer. Ikke for at vi skal ta oss ekstra betalt, men for at du skal få en best mulig opplevelse, i trygge rammer. På tur med oss får du en turleder som kan Svalbard, og som har fokus på sikker og trygg ferdsel. I tillegg ønsker vi at du skal ha muligheten til å lære noe om dette unike området. Svalbard er vakker, men naturen kan også vise seg fra en barskere side. Det er derfor vi lar oss fascinere.

Velkommen til Svalbard, på tur med Spitsbergen Travel!