Smøla Havstuer AS

Besøksadresse:
Smøla Havstuer, 6570 Smøla
Postadresse:
Smøla Havstuer, 6570 Smøla
Telefon:
+47 901 00 736 / +47 955 59 370
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Smøla Havstuer AS

Smøla Havstuer er et lite hotell på Smøla med seks tomannsrom. Hav og natur er vår nærmeste nabo. Vi tilbyr komfortabel overnatting i fredfylte omgivelser. Hotellet er nytt fra 2008, og har høy standard på overnattingsrom og baderom.

I fellesrommet har vi plass til 25 personer – perfekt til bedriftsmøter eller sosiale sammenkomster. Parkeringsplassen er like ved husene.

Hos oss kan du fylle dagene med aktiviteter eller bare slappe av. Du kan dra på havfiske, observere fugler og dyr, besøke vår lavvo, oppleve vindparken på sykkel, eller dra på utstillinger og museum. Vil du padle i skjærgården har vi gratis utleie av stødige havkajakker. Dagen kan du avslutte i vår vedfyrte badestamp.

En hurtiggående 38 fots båt sertifisert for 12 passasjerer er en del av tilbudet, samt en 18 fots motorbåt. Sammen med lokalkjent guide kan du dra på ekskursjon eller vellykkede fisketurer. Hva med en selvfisket torsk til middag?

Matopplevelsen er en viktig del av oppholdet hos oss. Vi har fokus på lokal sjømat og tradisjoner, men har så klart noe for en hver smak på menyen. Ovnsbakt bacalao, grava kveite og grava laks er noen av våre spesialiteter.

Et lite fiskemottak er en del av anlegget vårt. Mye av fisken kommer derfor direkte fra havet og tilberedes på vårt kjøkken. Vi kan også tilberede fisken du selv måtte håve inn. Selvfisket, vakumpakket fisk kan du ta med deg hjem på avreisedag.