Skosenteret AS

Skosenteret AS

Besøksadresse:
Fredrik Selmers vei 2, 0663 Oslo
Postadresse:
Fredrik Selmers vei 2, 0663 Oslo
Telefon:
+47 22 63 60 10
Fax:
+47 22 63 60 11
E-post:
Nettside:
Skriv ut

Skosenteret er Norges eneste samlingspunkt for leverandører av sko og tilbehør til detaljister i Norge. Tilbehøret inkluderer vesker og kofferter, skopeleiemidler og såler, med mer. Beboerne har faste showrom fordelt over 1. og 2.etasje i Fredrik Selmersvei 2 på Helsfyr. Her presenteres nyheter for kommende sesong, og man kan lage avtale med beboerne om besøk etter ønske.

Skosenteret arrangerer messe over tre dager to ganger årlig. Da utvides arealet med et stort antall kvadratmetre for å gi plass til agenter/leverandører som til daglig har tilhold utenfor Huset, slik at de får plass under samme tak disse dagene.

Under messene inviteres detaljister og journalister til visninger, trendorientering og andre sosiale aktiviteter. Et bredt utvalg av merkevarer er samlet sentralt og lett tilgjengelig på Helsfyr. Flybuss og T-bane stanser få meter unna.

Det arrangeres også såkalte Skomotedager over to dager to ganger årlig, en måneds tid etter skomessene, når de aller siste nyhetene for neste sesong er på plass.

Se oversikt over beboere her, og nærmere informasjon om de enkelte firmaer i deres respektive PR-rom, messedatoer og kommende arrangementer.