Silva Norge AS

Silva Norge AS

Postadresse:
Postboks 120, 1740 Borgenhaugen
Telefon:
+47 69 97 25 00
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Silva Norge AS

I 1933, bare 14 år etter moderne orientering ble en konkurranseidrett, oppfant en svensk entreprenørtrio det væskefylte kompasset, som var mer presist og brukervennlig enn liknede produkter på markedet. Slik oppsto merkevaren Silva. Samtidig lanserte vi vår første hodelykt, og satte scenen for innovasjon innen ulike grener av utendørssport. Til tross for at mye i selskapet har endret seg har Silva kompass fortsatt å være førstevalget hos orienteringsløpere verden rundt.

Skandinavias svært varierte årstider, spesielt mørke og kalde vintre, setter ekstraordinære krav til vårt utendørsutstyr. Utstyret må tåle de mest ekstreme forhold for å tilfredsstille brukeren, dette har satt både utstyret og oss på prøve, men vi har tatt utfordringen. De siste årene har vi fått flere priser for våre innovative og estetisk tiltalende hodelykter. Vi er takknemlige for denne annerkjennelsen på vårt harde arbeid, men vi sier oss ikke fornøyde med dette - jakten på det ultimate design for alle våre produkter fortsetter.

Våre viktigste forretningsområder ligger nå innen sport, friluftsliv og profesjonelt utstyr. I vårt sortiment finner du relevante produkter som hodelykter, kompass, skrittellere, kikkerter, profesjonelle instrumenter og annet utendørsrelatert utstyr. Du vil også finne en stolt arv i design, innovasjon og ledelse.