Sandefjord Skofabrikk AS

Sandefjord Skofabrikk AS

Besøksadresse:
Søndre Kullerød 8, 3241 SANDEFJORD
Postadresse:
Postboks 2038, 3202 SANDEFJORD
Telefon:
+47 33 48 55 20
Fax:
+47 33 48 55 25
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut
Sandefjord Skofabrikk AS

Over 100 år for norske føtter!

Sandefjord Skofabrik AS feiret i 2008 sitt 100 års jubileum. Vi er svært stolte av vår historie og dagens rolle som en av de ledende aktører i det Norske sko markedet. Siden vår bedrift ble startet 1908 har vi satt kvalitet øverst. Kvalitet i våre produkter, kvalitet i det vi gjør og kvalitet i hvem vi er.

Fra produksjonsbedrift til handelsbedrift

Økt konkurranse fra lavkostland og økt import førte til en gradvis nedbygging av produksjonen i Sandefjord, og den ble flyttet utenlands i 2001. Bedriften har gradvis blitt styrt i retning av en handelsbedrift i årene etter at siste egenproduserte sko forlot produksjonslinjen her hjemme, og produksjonen pågår fortsatt i utlandet under vårt merkenavn National.

Vi håper du finner produkter du liker i vårt sortiment. Vi kan forsikre deg om at alle våre varer er utvalgt med våre høyeste krav til å prestere i de omgivelser de skal brukes.

Sandefjord Skofabrik AS benytter verdens ledende produsenter for våre produkter. Dette og vår meget lange erfaring, gjør at våre kunder gjør sikre og korrekte produktvalg.

Vi kan sko, kort og godt!