ProNav AS

ProNav AS

Besøksadresse:
Hovlandsveien 52, 4374 EGERSUND
Telefon:
+47 51 46 43 00
Fax:
+47 51 49 21 00
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut

Vi er et norsk, uavhengig selskap som ble etablert i 1994. Vi har pr. i dag 16 ansatte hvor de fleste har lang erfaring i bransjen, noen av dem mer enn 30 år. Dermed har vi all den erfaring som trengs for å gjøre en profesjonell jobb som distributør av maritim elektronikk.

Våre leverandører er:
JRC, Simrad Yachting, Simrad Professional, Lowrance, B&G, Intellian, McMurdo, IRIS, Marport, SG Brown, ComNav, Navionics, Jeppesen Marine, AlfaTronix, AC Marine.

Vi har forhandlere langs hele norskekysten som vet hva de snakker om. Dersom du ikke vet hvem din nærmeste ProNav forhandler er så kontakt oss på telefon eller mail eller sjekk forhandlerlisten.
- Yrkesbåtforhandlerne har den kompetansen som trengs for å selge alle vår produkter, samt installere og drive service på alle typer fartøy.
- Fritidsbåtforhandlerne har tilgang til våre fritidsbåtprodukter. Det kan være båtbutikker, båtutstyrsbutikker eller servicebutikker som retter seg mot fritidsbåtsektoren.

ProNav AS har sine lokaler i Fiskarvik Maritime Senter som befinner seg i Egersund, nærmere bestemt Hovlandsveien 52 på Sør-Egerøy (på vei mot Aker Solution (Kværner)).