Premium Pet Products AS

Premium Pet Products AS

Besøksadresse:
Vollaveien 20A, 0668 Oslo
Postadresse:
Postboks 174, Alnabru 0614, Oslo
Telefon:
+47 22 72 76 70
Fax:
+47 22 72 76 71
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Premium Pet Products AS

Premium Pet Products Norge AS er markedsledende leverandør av høykvalitetsprodukter til kjæledyr. Vi selger og markedsfører de ledende og kjente merkevarene Eukanuba, Iams, EverClean, Hunter, LitterPearls og Petosan. Premium Pet Products Norge AS ble etablert i 1986 og har i dag 18 ansatte, hovedkontoret ligger på Alnabru i Oslo.

Vår produktmiks er omfattende og består av høykvalitetsernæring til hunder og katter med de ledende merkevarene Eukanuba og Iams. Diettene er skreddersydd slik at de tilfredsstiller de forskjellige ernæringsmessige behovene, uansett rase, alder, størrelse, aktivitetsnivå, sensitiviteter og helse. Den tyske merkevaren Hunter har et bredt spekter av høykvalitetsutstyr til hunder, katter og hester. Et bredt sortiment bestående av koppel, leie- og halsbånd laget av lær og nylon, seletøy, dressurlenker, polstrede hus, senger med mer.

Vår visjon er å øke livskvaliteten til kjæledyr ved å tilby de beste kvalitetsproduktene som finnes på markedet. Vi vil være det foretrukne valget for høykvalitetsprodukter i forhold til forbrukerne, våre samarbeidspartnere og våre forhandlere.