Pinewood

Pinewood

Besøksadresse:
Østensjøveien 9, 0661 Oslo
Postadresse:
Østensjøveien 9, 0661 Oslo
Telefon:
22 64 38 80
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Pinewood

Lars Petter Gunnestad har vært bransjemann i en årrekke, og med agenturer fra flere forskjellige leverandører har han reist Norge rundt og blitt kjent med bransjen.

I årenes løp vokste det fram en trang og lyst til å skape sitt eget merke. Behovet og mulighetene var allerede kartlagt og i 1997 ble firmaet en realitet. Med en kolleksjon bestående av fire Canada-skjorter begynte han å bygge opp en liten og trofast kundeportefølje. Med kjempefornøyde kunder og positive tilbakemeldinger fra forbrukerne lå veien åpen for utvidelse av kolleksjonen.

I 1998 ble Pinewood Outdoor Collection det nye merkenavnet på produktene. Både navnet og logoen ble veldig godt mottatt hos våre forhandlere.

Våre produsenter er anerkjente, kvalitetsbevisste fabrikker i Østen. Våre produkter er kvalitetstestet på flere nivåer, både når det gjelder materialer og søm. Det er viktig for oss å vite at stoff, produksjon og sluttprodukt imøtekommer kundenes krav til kvalitet.

I dag er vår kolleksjon heldekkende, dvs. mange av våre typiske herreplagg også har blitt videreutviklet med tanke på kvinnene. I tillegg har barnekolleksjonen, som ble lansert i 2000, blitt videreutviklet. Bredden av kolleksjonen strekker seg fra innerst til ytterst; fra undertøy til vind- og vanntette fleecejakker og solide ytterjakker. Jaktkolleksjonen inneholder absolutt alt du måtte trenge av klær for en vellykket jakt. Vår anerkjente kvalitet og konkurransedyktige priser gjør at vi stadig tar nye markedsandeler. Vår organisasjon i Norge teller i dag fire personer – på administrasjon og salg i Europa teller vi ca 34 personer – og forhandlernettet øker stadig.

I tillegg til vårt hovedkontor/showroom/lager i Oslo hvor Sissel Gunnestad har sitt daglige virke, så har vi også Lars Petter Gunnestad på landeveien for å besøke et stadig større forhandlernett.

Velkommen til Pinewood`s verden av kvalitetsklær!