Norsk Laksefestival

Norsk Laksefestival

Telefon:
+47 907 65 515
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Norsk Laksefestival

Norsk Laksefestival i Surnadal er et årlig arrangement i uke 25, og er et gedigent samarbeid mellom Surnadal Jeger og Fiskeforening, Surnadal elveigarlag, Trolheimen næringssørvis og lokalt næringsliv. Festivalen har de siste åra hatt rundt 12 000 besøkende. Målet for festivalen er å øke interessen for laks- og ørretfiske hos barn og voksne, samt på en positiv måte skape god festivalstemning og sette Surnadal på kartet.

Det hele startet på nyåret i år 2000. Da ble en komite satt ned med det formål å lage tidens første Laksefestival i Surnadal i 2001. Men komiteen arbeidet effektivt, og det gikk ikke lang tid før de bestemte seg for å arrangere festival allerede sommeren 2000. Slik ble Norsk Laksefestival 2000 et faktum og en suskess! Siden den gang har Norsk Laksefestival blitt arrangert hvert år. Festivalen er kommet for å bli, og vokser seg stadig større og bedre.

Selv om laksen står i sentrum denne helga i Surnadal, er dette en festival som byr på fristelser for de fleste. For de som vil underholdes tilbys flere spennende arrangementer. Du kan velge og vrake fra øverste hylle innen spennende og artige aktiviteter for hele familien! Mer detaljerte beskrivelser av aktivitetene finner du på våre hjemmesider. God fornøyelse!