Norrøna Sport AS

Norrøna Sport AS

Besøksadresse:
Nye Vakåsvei 20
Postadresse:
1395 Hvalstad
Telefon:
66 77 24 00
E-post:
Nettside:
Skriv ut

Velkommen til Norrøna

Norrøna er for deg som liker lekent design og farger, samt høy kvalitet og funksjon. Vår misjon er å lage fantastiske produkter på vår måte, for folk med en aktiv livsstil. Norrøna ble startet 29. april 1929 og har siden den gang vært eiet og drevet av samme familie.

Våre kjerneverdier røtter, innovasjon og lidenskap har dannet grunnlaget for vår egen designfilosofi: Loaded minimalism™.
I dette ligger en streben etter en så ren design som mulig, samtidig som alle kritiske detaljer i produktet ivaretas.

Vår produktutvikling er ekstrembrukerdrevet: Vi lager produkter for noen av de mest krevende brukerne på planeten, våre testere. Når de er fornøyde vet vi at produktene er gode nok til bruk under de meste krevende forhold, innen hver aktivitet.

Vi tror på håndverkstradisjonen. Derfor har vi aldri stoppet å tegne, sy, klippe og lime våre produkter for hånd. Vi utvikler de aller fleste av produktene våre 100 prosent ferdig i vårt prototypeverksted på Hvalstad, rett utenfor Oslo. Her har vi også et av våre servicesentre.

Vi etterstreber å minimalisere vårt miljømessige fotavtrykk ved å kontinuerlig strømlinjeforme vår verdikjede. Vi unngår å bruke flytransport der hvor det er mulig.

Vi legger vekt på at produktene skal tåle bruk gjennom mange år. For oss er et nytt Norrønaprodukt bra, men et ti år gammelt Norrønaprodukt er enda bedre.