Nordnorsk Forsyning AS

Nordnorsk Forsyning AS

Besøksadresse:
Evjenveien 97, 9024 Tomasjord
Telefon:
+47 77 63 32 90
E-post:
Nettside:
Skriv ut

Nordnorsk Forsyning AS (NNF) ble stiftet som aksjeselskap i 1988. Året 2002 ble bedriftens eiendomsvirksomhet skilt ut i eget selskap, Tyr Eiendom AS.

NNF har utviklet seg fra å være en salgsorganisasjon rettet mot lag og foreninger til i stor grad å jobbe prosjektrettet. Stabile vare- og kundegrupper holder bedriften fast ved – og lag, foreninger og samfunnsnyttige organisasjoner er fremdeles en viktig del av virksomheten.

Gjennom vårt eierskap i Cirdan AS, www.cirdan.no - i perioden 2002 – 2004, utviklet NNF en god kompetanse innen uttesting av tur- og friluftsutstyr i arktiske områder. I samarbeid med ledende aktører tester vi bl. annet alt av lykter for den amerikanske fabrikken Princeton Tec. Våre beste testresultater oppnår vi spesielt under Europas lengste hundesledeløp, Finnmarksløpet. www.finnmarkslopet.no Politiet i Norge er også en god bidragsyter i forhold til hvordan mange av produktene fungerer i felt.

De fleste av varene i vårt sortiment passer for påføring av bedriftslogoer. Gjennom samarbeid med de ledende aktører i Norge, omfatter dette lasergravering, påtrykk og brodering.