Nordisk Fiskeutstyr AS

Nordisk Fiskeutstyr AS

Besøksadresse:
Lysaker Brygge 33
Postadresse:
1366 Lysaker
Telefon:
67 11 06 30
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut
Nordisk Fiskeutstyr AS

Hos Nordisk Fiskeutstyr på Lysaker Brygge finner du alt du trenger til fisketuren. Norges største spesialforretning innen fluebinding er et eldorado for sportsfiskere.

Nordisk Fiskeutsyr AS er leverandør av kvalitetsutsyr til norske sportsfiskere. Det hele startet i Villmarkshuset i Oslo i 1996, men bedriften flyttet i 2006 over til nybyggede og fiskenære omgivelser på Lysaker Brygge.

Sportsfiske er en mangeartet opplevelse. Noen fisker for naturopplevelsens skyld, andre dyrker det mer tekniske og vitenskapelige innen fisket. Uansett hva din grunn er, er det butikkens målsetting å bidra med kunnskap, god service og riktig utstyr slik at du får en bedre fiskeopplevelse. De ansatte er selv dedikerte sportsfiskere og fluebindere med mange års erfaring fra meget variert fiske i både inn- og utland.
Nordisk Fiskeutstyr AS er først og fremst en fullassortert detaljforretning for sports-, og spesielt flue-fiskere. I tillegg er de direkte importør av en del internasjonale fluefiske-merker. De tilbyr stort sett produkter de selv har prøvd eller har stor tro på, og produktene er konkurransedyktig priset. Om mulig holder de produsentlandets priser (for eksempel ved direkteimport fra USA) med tillegg av et par prosent frakt, samt mva.

Butikkens løfte er ikke bare å føre de beste produktene og ha den beste servicen, men også å effektuere ordre raskt og komplett enten det leveres i butikk eller via nettbutikken og post. På nettsiden finner du også morsomme turtips fra fisketurer rundt om i verden, fluebindeguide, tidevannstabell og oversikt over norske lakseelver.
Velkommen!