Nordeca AS

Nordeca AS

Besøksadresse:
Strandveien 30, 1366 Lysaker
Postadresse:
Postboks 58, 1324 Lysaker
Telefon:
+47 67 59 28 10
Fax:
+47 67 59 28 11
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut
Nordeca AS

Nordeca er et av Nordens ledende selskaper innen geografiske informasjonstjenester

Vi leverer geografiske informasjonstjenester, interaktive nettbaserte kartløsninger for web og mobil, GIS rådgivning og kartdata, kartapps for mobil, turkart og båtkart.

Vi er totalleverandør av geografiske produkter og tjenester til private virksomheter innen bransjer som Internett, telecom, energi, varehandel, eiendom samt offentlige aktører som politi, forsvar, kommuner og offentlig forvaltning. Gjennom et stort forhandlernettverk og nettbutikken Kartbutikken.no betjener vi konsumentmarkedet med kart. Vi har en solid kundeportefølje i hele Norden og vi opplever sterk vekst i etterspørselen både på konsument- og proffmarkedet.

På kartbutikken.no kan du kjøpe kart på nett, raskt trygt og enkelt. Vi har Norges største utvalg av Turkart, Veikart, Sjøkart og Garmin GPS kart. Du finner også et stort utvalg av internasjonale bykart, veikart og Topokart.

Våre kart finner du i de fleste sportsbutikker, bokhandlere og marinaer. Oversikt over hvilke butikkkjeder som fører våre kart finner du under "våre samarbeidspartnere"

Velkommen til en hyggelig karthandel!