KBK Jakt og Fritid AS

Besøksadresse:
Åbelvik, 4810 Eydehavn
Postadresse:
Postboks 57, 4851 Saltrød
Telefon:
37 03 30 54
Fax:
37 03 30 53
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut
KBK Jakt og Fritid AS

Vi er et firma som har spesialisert oss på bearbeiding og oppbevaring av kjøtt, fisk, bær, frukt etc. I nettbutikken vår finner du vakumpakkere som forlenger holdbarheten på dine matvarer, kraftige kjøttkverner, oppskjæremaskiner og sopptørker. Dette er produkter av høy kvalitet levert av anerkjente europeiske produsenter. Vi har et godt utvalg slik at du kan velge den modellen som passer ditt behov. Derfor leverer vi både til private husholdninger, jaktlag, cateringvirksomhet, kantiner etc.

Alle våre produkter får vi direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd. Hele salget vårt foregår på internett og telefon. Varene leverer vi kun via postordre og har derfor ikke utgifter til butikklokaler. Alle disse faktorer kommer våre kunder til gode ved at vi kan holde lave priser. Fraktkostnader blir beregnet ut fra postens satser og kommer i tillegg til våre priser. Vårt mål er at kunden skal få sine varer raskest mulig og derfor skal alle ordre være sendt senest dagen etter at vi har mottatt dem. Selvsagt har vi også eget service- og delelager til alle maskiner vi forhandler. Alt servicearbeid som utføres på utstyr kjøpt av oss, uansett alder, er gratis. Du betaler kun for de delene som blir brukt.

Når det gjelder våre vakumpakkere og kjøttkverner som vi nå har solgt i mere enn 10 år har vi utvidet garantien ytterligere. De har vist seg å være så pålitelige at vi har innført 10-års full garanti på disse. Det vil si at vi dekker alt av deler og service-arbeid i 10 år. Vi skal være best på garanti og service.