Interjakt Bjørkelangen AS

Interjakt Bjørkelangen AS

Postadresse:
Bjørkelangen Næringspark, Bliksrud, 1940 Bjørkelangen
Telefon:
+47 63 85 05 00
Fax:
+47 63 85 05 10
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut
Interjakt Bjørkelangen AS

Vi startet import av Swedteams® produkter i det små i 1989, i 1993 gjorde vi dette til heltidsgeskjeft. Vi startet med salg på messer og markeder over nesten hele Norge, samtidig med at engrosvirksomheten utviklet seg.

Deretter begynte samarbeid med en rekke forhandlere. ”Gamle” og fornøyde kunder har vi samlet på i alle år. Brdr. Nyman AB har produsert Swedteam® jakt- og fritidsklær i 90 år, og er en av svært få produsenter som fortsatt har egne symaskiner og sømmersker. Lang fartstid gjennom flere generasjoner, gir deg som kunde sikkerhet for at du kjøper kvalitet når du kjøper Swedteam®.

Prisene er dessuten svært konkurransedyktige uten at dette går på bekostning av kvaliteten. Som eksempel kan det nevnes at du hos oss kan kjøpe jaktdresser med GORE-TEX® fra kr 4.790,-. Hos konkurrentene våre får du knapt nok jakken for samme pris. Vi har også en alternativ membran, COVERTEX®, hvor prisene starter helt nede på kr 1.495,- for en hel dress.

Swedteam® har dessuten lisens fra REALTREE® til å produsere plagg med deres patenterte og svært effektive kamuflasjemønstre i alle mulige varianter, inklusive sikkerhets-kamuflasjen HARDWOODS BLAZE®.

Du kan kjøpe Swedteam® og en rekke andre kvalitetsprodukter i vår butikk på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune, kun 25 min. fra Lillestrøm, hos en av våre forhandlere, eller på vår nettbutikk.