Interfoto AS

Interfoto AS

Besøksadresse:
Drammensveien 130 bygg C-14, 0277 Oslo
Postadresse:
Postboks 600 Skøyen, 0214 Oslo
Telefon:
+47 97 11 55 00
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut
Interfoto AS

Interfoto er Norges mest velassortere totalleverandør av profesjonelt fotoutstyr, og vår styrke er skreddersøm. Det vil si hele produksjonslinjen fra opptak, håndtering, bearbeiding og arkivering til print og publisering.

- Velassortert proffsenter
- Gratis parkering og kaffe
- På stedet service

Vi er et knutepunkt mellom leverandører av profesjonelt utstyr og programvare, og alle som tar og bruker bilder profesjonelt. Det betyr at vår kompetanse og kunnskap påvirkes av produsenter og brukere, noe vi formidler videre i form av løsninger som vi vet fungerer.

Hos oss kan du tilegne deg kunnskap gjennom å handle med oss, gjennom å delta på våre kurs, eller ved å benytte våre rådgivere i din bedrift eller studio - både før og etter du har gått til innkjøp av et system. I tillegg kan du koble deg til våre supporttjenester som sikrer at du ikke bruker din dyrebare tid, men vår tid, til å løse de urfordringene som gjerne dukker opp.

Det finnes enormt mye bra fotoutstyr og smart programvare på markedet. Det er knapt mulig å ha oversikten når det blir lansert nye løsninger og produkter hver uke. Interfoto har heller ikke oversikten over alt på markedet. Derfor har vi konsentrert oss om den profesjonelle siden av fotografi og bildebruk. Hos oss finner du derfor ikke kompaktkameraer og vanlige speilrefleks. Ikke fordi det ikke er bra, men fordi vi forsøker å være best på noe framfor å kunne litt om alt.

Ikke bare er det mye utstyr å se på i vårt fotohus på Skøyen i Oslo, men det kan leies også. For en del vil det være naturlig å teste ut det man ønsker, for deretter å blinke ut den beste løsningen.

Interfoto samarbeider med de største pro-forhandlerne i Norden, og gjennom dette samarbeidet drar vi veksler på den beste kompetansen og kan skaffe varer som er utsolgt i Norge.

Vi har åpent hus hver dag mellom 8-17, men vi er ikke opptatt av klokken, så avtaler du med oss, så finner vi tid for deg. Vi har samtidig døgnåpent på vår nettbutikk og kan levere alt fra film til Hasselblad på en dag.