Hvitserk AS

Hvitserk AS

Postadresse:
Hvitserk, Madserud Allé 34, 0274 Oslo
Telefon:
+ 47 23 21 30 70
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Hvitserk AS

Hvitserk er Norges største arrangør av ekspedisjoner og eventyrreiser. Historien vår startet for tretti år siden på foten i Kilimanjaro, og vi er oppkalt etter det høyeste fjellet på Grønland! Vi har de siste to årene lanserte vi en lang rekke med spennende turnyheter, og vi hadde i 2011 med rekordmange gjester på tur!

I Hvitserk er vi stolte av kompetansen og erfaringen vi har bygget opp etter tretti år i reisebransjen. Ingen annen norsk turoperatør har hatt med like mange gjester på ski over Grønland, til Sydpolen eller på høye fjell i Himalaya. Erfaringene vi har gjort oss på krevende ekspedisjoner langt utenfor allfarvei, nyter du godt av når du blir med oss på eventyrreiser til spennende turmål i hele verden. På tur viser vi stor respekt på kulturen og naturen på stedene vi besøker og vi er tuftet på gode, norske turtradisjoner!

Vi har et stort tilbud – høyt og lavt, varmt og kaldt, fjernt og nært. Vi er stolte av bredden i turprogrammet vårt og kompetansen og erfaringen til alle guidene våre. For guidene våre er det et privilegium å få dele gleden når gjestene våre gjør reisedrømmer og tøffe mål til virkelighet. For oss på kontoret er det inspirerende å se at gjestene kommer tilbake til oss, igjen og igjen, gang på gang. Har du først vært «Hvitserker» en gang, kan vi nesten garantere at du blir det for livet!

Håper å se deg på tur med oss!