Gaula Natursenter AS

Gaula Natursenter AS

Besøksadresse:
Størensenteret E6, 7290 Støren
Telefon:
+47 72 43 10 65
Fax:
+47 72 43 10 31
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Gaula Natursenter AS

På Gaula Natursenter finner du blant annet turistinformasjonen. Her får du informasjon og veiledning om alt du forventer i en turistinfo, alt fra buss-, båt- og togtider til severdigheter og arrangementer både i Gauldalen og andre steder i Norge. Her får du oppdatert informasjon om de siste laskefangstene i elva, oppdatert værmelding og vannførings- og temperaturinformasjon fra vassdraget. Vi har et eget kamera i elva hvor du kan se laks i sitt rette element - Gaula!

I tillegg kan vi by på en booking- og formidlingssentral, der du kan bestille fiske, jakt, overnatting, bespisning, turer; både til fots og med buss, eller formidling av guider til små og store oppdrag i hele Gauldalen.

Foruten salg av fiskekort, kan du også få kjøpt fiskeutstyr og fluer! Kanskje blir det storlaks!

Utenfor Natursenteret har vi etter hvert vår omtalte Laksebørs der fiskere og andre interesserte kan se hvor mange laks og sjøørret det er tatt i Gaula siste døgn. For at denne oversikten skal virke optimalt er det viktig at fiskere melder tilbake om oppfisket fangst. Fiskebørsen oppdatereres hver dag. Turistinformasjonen rommer også en stor salgsutstilling av husflid og suvenirer i alle fasonger og størrelser, og med hvert sitt særpreg.

Kom og ta en titt, vi kan hjelpe deg med det meste!