Fritzøe Skoger M M Treschow

Fritzøe Skoger M M Treschow

Besøksadresse:
Industriveien 24, 3748 Siljan
Postadresse:
Industriveien 24, 3748 Siljan
Telefon:
+47 33 12 11 05
Fax:
+47 35 94 27 17
Nettside:
Skriv ut

Jakt
All utmarksnæring på eiendommen forvaltes gjenom avdelingen Utmark. Vår oppgave er å sørge for at jakt og fiske drives med hensyn til langsiktig bruk, og en rimelig avkastning.

Småviltjakten hos oss er organisert gjennom jaktforeninger, jaktlag som leier eget terreng, sesongkort for småviltjakt, og tilrettelagt småviltjakt for privatpersoner, firmaer eller andre.

Støle jaktfelt - årskort
På "Støle jaktfelt" kan vi tilby årskort for småviltjakt. Området er på ca 30 000 da og det selges totalt 30 jaktkort (årskort). Årskortet medfører rett til jakt på småvilt (hare, skogsfugl, ender, rev , mår, med mer) untatt bever og rådyr. Skogsterreng, flere vann og tjern, myrer osv. Skogsbilvei (bomavgift) til terrenget.

Arrangert småviltjakt
For privatpersoner, firmaer eller andre kan vi tilby arrangert jakt på rådyr/hjort. Guider, hunder, mat og overnatting. Alt etter avtale. 3-8 delt. Interesserte kan kontakte staffan.klasson@fritzoe.no

Elgjakt
I Fritzøe Skoger skytes ca. 150 elg pr. år. Jakten disponeres av eieren, Fritzøe skoger utmarksavdeling, og av jaktlag som leier eget terreng med fellingstillatelse.

Fiske
I Fritzøe Skoger finns svært gode muligheter til godt fiske av variert slag.

Felles fiskekort Larvik - Skrim.
En rekke samarbeidende fiskeforeninger gir deg muligheten til innlandsfiske i mer en 200 vann! Innbetalingskort fåes på bensinstasjoner, jakt og fiskeforettninger og på turistkontor i distriktet.

Kjøp Felles fiskekort på Inatur.no