Fjällräven International AB

Fjällräven International AB

Telefon:
+46 (0) 8 200342
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut
Fjällräven International AB

Over 50 år i naturens tjeneste
Helt siden Fjällräven ble grunnlagt, har drivkraften vår vært å utvikle produkter som gjør det lettere for mennesker å oppleve naturen.

Over 50 år har gått siden Fjällräven begynte vandringen sin, og Fjällräven-utstyr har blitt brukt og satt pris på av generasjoner av friluftsmennesker over hele verden. Flere av produktene har med tiden blitt klassikere, som grønnlandsjakken fra 1968, Vidda-buksene fra 1999, ryggsekken Kånken fra 1978 og Expedition Dun-jakken som ble utviklet i 1974. Mange av produkter har også mottatt prestisjetunge utmerkelser for funksjonalitet og miljøhensyn, som Keb Trousers og ryggsekken Kajka, for å nevne et par nyere eksempler.

Utviklingen går videre, og vi som arbeider med Fjällräven, fortsetter å få inspirasjon til nye produkter og løsninger når vi selv er ute i naturen. Og akkurat som ved begynnelsen i 1960 brenner vi for å lage slitesterkt, tidløst og funksjonelt friluftsutstyr, opptre ansvarlig overfor mennesker, dyr og naturen, og inspirere til og opprettholde interessen for friluftsliv.
På Fjällrävens internasjonale nettsted, www.fjallraven.com, kan du lese mer om firmaet, vår produktfilosofi og historie, og vårt arbeid for bærekraftighet. Nettstedet er på engelsk, og finnes også på tysk og svensk.

Du kan også følge arbeidet vårt på www.fjallravenbloggen.com og www.facebook.com/Fjallraven. Via facebooksiden kan du også stille oss spørsmål.

Vi sees på tur!