Fiskeboden AS

Fiskeboden AS

Postadresse:
Fiskeboden.no, Åmøydalen 14, 4154 Austre Åmøy
Telefon:
+ 47 922 53 912
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut

Fiskeboden skal bli Norges beste fiskeutstyrsbutikk på nett. Her skal du få den beste kundeservice, og du skal finne kjente og ukjente kvalitetsvarer til en god pris.

Vi i Fiskeboden er alle veldig ivrige fiskere med lang erfaring. Vi dekker det meste innen fiskemetoder, som fluefiske, meite i sjø og elv, ørretfiske i skog og fjell samt sjøfiske i de fleste varianter. Du skal kunne stole på at produktene vi fører er kvalitetssikret og valgt ut av oss for å gi deg den beste fiskeopplevelsen.

Vi ønsker å kunne tilby kvalitetsutstyr til riktige priser samt å stimulere til at flere kommer seg opp av sofaen og ut med stanga. Dette vil vi gjøre ved å tilby rimelige kurs innen fluefiske samt møte folk, og da spesielt barn og unge på deres egne arenaer og oppfordre dem til å ta med stanga og komme seg ut.

Mange har en forståelse for at man trenger mye og dyrt utstyr for å fiske, men sannheten er at man kommer veldig langt med enkelt og rimelig utstyr. Vi ønsker derfor å kunne tilby enkle og rimelige startpakker innen hver av våre kategorier, slik at inngangsbilletten til denne fantastiske sporten skal være overkommelig for de aller fleste.