Enjoy Hunting AS

Enjoy Hunting AS

Besøksadresse:
Våjeveien 112
Postadresse:
4810 Eydehavn
Telefon:
95 99 08 25
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Enjoy Hunting AS

Vi er et helnorsk reiseselskap som tilbyr jaktreiser i nesten hele verden. Vi har lang erfaring i bransjen og har solide samarbeid med outfittere i Europa, Nord Amerika, Afrika og Asia.
Dette er alle plasser vi selv har reist til flere ganger og som har mange gode referanser! Vi jobber hele tiden å utvide med flere destinasjoner for å kunne tilby dere jakt med høy kvalitet.
I 2014 hadde vi over 100 reisende jegere over hele verden, fra Big 5 til villsvinjakt i Polen. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktene tilbud på reise!
Vi mener vi har en jakt eller opplevelsesreise for enhver smak og lommebok. Og vi skreddersyr reisepakker til deg med alt i fra A til Å, uten at det skal koste deg noe ekstra!
Vi arrangerer alt fra BIG5 i afrika til villsvinjakt i Polen. Du nevner det, vi arrangerer det!

Vi i Enjoy Hunting AS har lang erfaring med jakt hjemme i Norge og i utlandet, og vi vet at det å jakte på et nytt sted eller i et nytt land krever forarbeid og mye papirer!
Vi er glad i jakt, og vi er svært glade i jaktturer, og det er nettopp derfor vi mener jaktreiser skal være en glede, og ikke en mengde forvirrende papir og stress!
Å reise med en organisert reisearrangør, er en forsikring på opplevelse og garanti på kvalitet!