Drytech AS

Drytech AS

Besøksadresse:
Evjenvegen 130, 9024 Tomasjord
Postadresse:
Postboks 5736 Tomasjord, 9287 TROMSØ
Telefon:
+47 77 60 03 00
Fax:
+47 77 60 03 03
Nettside:
Skriv ut
Drytech AS

Drytech AS ble etablert i 1989 av gründer Rolf Hansen og er lokalisert i Tromsø.

Vi produserer komplette gryteretter av høy kvalitet i porsjons- og bulkpakker.

REAL Field Meal og REAL Turmat er en serie komplette gryteretter som hovedsaklig er tilberedt av norske friske råvarer. Gryterettene er skånsomt tørket i en egenutviklet tørkeprosess som bevarer rettens naturlige smak, aroma, utseende, konsistens og næringsinnhold. Vi bruker ingen tilsetningsstoffer i maten vi tørker.

REAL måltidsserie er utviklet gjennom et langt samarbeid med flere av våre største militære kunder hvor produktene er utviklet med mål om å gi langvarig energinivå til kroppen for ulike aktiviteter. Vår filosofi er at måltidene skal smake som hjemmelaget og skal fungere som drivstoffet til kroppen for at den skal yte maksimalt i alle mulige sammenheng. Trygg mat er en selvfølge for oss som næringsmiddelbedrift. Vi er opptatt av at kunden skal ha mulighet til å kontrollere at produktene er trygge å spise, derfor vakuumpakker vi våre produkter i sterke poser som sikrer lang holdbarhet uten bruk av tilsetningsstoffer. Det er kun med vakuumert emballasje det er mulig å kontrollere at emballasjen er 100% tett. Om posen ikke er tett tilsluttet til produktet, kan det være lekkasje som foringer kvaliteten og i verste fall føre til et ødelagt produkt.

Hver pose kontrolleres av oss før den sendes ut i markedet.

Frokostrettene har høyt fiberinnhold (6-10%) og "langsomme" karbohydrater for at kroppen skal få en god start på dagen. Vi bruker kun sunne vegetabilske oljer i våre produkter. Vi tar sterk avstand fra transfett og palmeoljer. Vi bruker kun naturlig stivelse (potet, mais, ris etc). Genmanipulerte produkter er ikke velkommen hos oss. For øvrig følger vi anbefalingene for ernæring fra Helsedirektoratet.