Chr. Baardsen & Sønn AS

Chr. Baardsen & Sønn AS

Postadresse:
Smedasundet 94, 5525 Haugesund
Telefon:
+47 52 72 11 13
Nettside:
Skriv ut
Chr. Baardsen & Sønn AS

Chr. Baardsen & søn a/s, bedre kjent som Baardsen på kaien har preget bybildet på kaien i 85 år. Vi holder til ved Smedasundet hvor det er et yrende liv om sommeren. August måned preger byen med mange storslåtte festivaler og et fantastisk folkeliv. Da står det til tider alt på hodet inne i butikken, men det er slik vi vil ha det. Vi liker aktivitet, god stemning og ikke minst det viktigste av alt, fornøyde kunder.

Vareutvalget vår øker betraktelig for hvert år som går, og vi leter alltid etter nye og spennende ting. Vi henter informasjon og inspirasjon fra verdensomspennende fiske- og båt messer for å kunne gi deg de siste nyhetene. Vi kjøper også alle våre kjerneprodukter direkte fra produsenter og importerer disse til Norge. Importen medfører at vi har gode priser på våre produkter, som igjen kommer våre kunder til gode.

Vi er en frittstående butikk som gir oss den friheten til å kunne skreddersy de riktige produktene til deg. Alt inne fiske og båt er vi eksperter på. Det vi ikke har, kan vi skaffe til deg innen kort tid.
Vi har et stort utvalg av seiltøy og de forskjellige merkene er: Musto, Gill, Holebrook,Helly Hansen og Henrii Lloyd. Vi har også et stort utvalg av seilstøvler.

Du finner oss som sagt ved Smedasundet i Haugesund, men frykt ikke, vi er også bare et tastetrykk unna.

Du finner oss på www.baardsen.no og på torget på www.finn.no.