Brusletto

Brusletto & Co

Besøksadresse:
Lienvegen 123, 3580 Geilo
Postadresse:
Lienvegen 123, 3580 Geilo
Telefon:
+47 32 09 69 00 (07-15)
Fax:
+47 32 09 69 01
E-post:
Nettbutikk:
Skriv ut
Tiur Brusletto

Kvalitetskniver fra Geilo siden 1896 - Tradisjon og kvalitet i mer enn 115 år

I 1896 etablerte Rognald Brusletto det som skulle bli knivfabrikken Brusletto & Co As på Geilo. I dag, mer enn 115 år senere, er Brusletto & Co AS fortsatt et familieselskap og vi ligger på den samme plassen den dag i dag som da Rognald Brusletto begynte å smi ljå og kniver. I hans ånd lager vi i dag kun finere tur- og sportskniver til bruk for alle som ønsker å ferdes utendørs.

Våre kniver er et viktig verktøy enten du skal på vandretur eller du skal jakte og fiske. Knivene er designet og produsert for å være i bruk. Formen på skaft og knivblad er forskjellig alt etter behovet du som bruker ønsker å dekke. Og ikke minst hva som ligger best i hånden din.

Stålet vi bruker er et høyverdig stål fra Sandvik. Det er behandlet, stanset ut og herdet til den optimale hardheten. Kniven skal holde lenge på skarpheten samtidig som den ikke skal være vanskelig å sette opp igjen når det trengs.

Tresorten vi bruker mest i våre skaft er masurbjørk. Det er en genetisk syk bjørkesort der trestrukturen gir hvert skaft et unikt mønster. På denne måten er din kniv unik. Andre tresorte vi benytter er bjørk og nøttetrerot. Våre trematerialer kommer fra forskjellige steder og er ikke utrydningstruet.

Vi er stolte av våre kniver og bruker de selv når vi er på tur. De er laget med lang erfaring og viderefører gamle tradisjoner fra Hallingdal. Om du jakter, fisker, klatrer, står på ski eller snowboard, vandrer eller sykler så har vi en kniv som passer for deg. Vår grunntanke er at en kniv er en følgesvenn på tur, et godt verktøy som skal hjelpe deg å løse både store og små oppgaver.

Den skal være ved din side… alltid!