Børselars AS

Børselars AS

Postadresse:
Vognvegen 23, 2072 Dal
Telefon:
+47 63 95 20 11
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Børselars AS

Vi er en våpenbutikk med mange års fartstid i markedet. Mye kunnskap, lidenskap og erfaring er noe av det vi kan tilby, men også kjente merker som Pardini, Morini, Manurihn og Steyr Luftvåpen. Vi er også størst i Norge på våpen og utstyr til svartkrutt og western skyting med merker som Pedersoli, Uberti og Chiappa.

I tillegg til butikk, har vi vårt eget børsemakerverksted hvor det meste av jobber blir gjort.

Vi er av de største i Norge på håndvåpen. Dette har vi blitt på grunnlag av Petter Bratli sin lidenskap for pistolskyting. Han har 4 VM-Gull, 4 EM-Gull, totalt 30 VM- og EM-medaljer, 50 Nordisk Gull, og nærmere 80 NM-titler. Petter er også enestående når det kommer til greptilpassing av din pistol. I tillegg driver han utstrakt kursvirksomhet - noe din klubb eller vennegjeng kan dra nytte av.

Johnny finner du som avdelingsleder på jaktvåpen. Han er iherdig jeger av ulik vilt, både stort og smått. I tillegg er han hundefører instruktør og instruktør på jegerkurs. Du får god hjelp til å finne rett våpen som passer til deg, med hjelp av Johnny.

På verkstedet har vi flere som jobber, i diverse stillingsprosent. Håvard er pensjonert fra militæret, hvor han også tok sin utdannelse som børsemaker. Håvard er målrettet og effektiv i sin jobb, og gjør en nøye og flott jobb med service våpen.