Biltema Norge AS

Biltema Norge AS

Besøksadresse:
Industriveien 17 (hovedkontor)
Postadresse:
2069 Jessheim
Telefon:
815 32 815
Nettside:
Skriv ut
Du finner BILTEMA over hele landet

Ideen bak Biltema.
Hvorfor er reservedeler og tilbehør for bil så dyrt? Dette spørsmålet stilte grunnleggeren av Biltema, Sten Åke Lindholm, seg for ca. 50 år siden. Han så at billeverandørene ofte hadde en relativt lav fortjenestemargin på bilene de solgte. Tanken var at kundene skulle lokkes til å kjøpe bilen. Den lave fortjenesten på bilen ble så tatt inn igjen ved mye høyere fortjenestemarginer på reservedeler, tilbehør og service.

Produktsortiment
De fleste bilinteresserte vet allerede at Biltema er en pålitelig leverandør av biltilbehør, reservedeler og verktøy. Men Biltema er mye mer enn dette. De siste årene har sortimentet blitt kraftig utvidet, og denne prosessen fortsetter. Nå tilbyr vi også sykler og sykkeltilbehør, data- og mobiltelefontilbehør, maling, byggutstyr, husholdningsartikler, reiseeffekter og mye annet.
Også Jakt, fiske og friluftsutstyr...

Kvalitet
Biltema etterstreber god kvalitet på sine produkter. Den enkle tanken bak dette er at dårlig kvalitet er dyrt. God kvalitet definerer vi som at produktet skal være feilfritt og svare til kundens forventninger. For visse produktområder, som for eksempel verktøy, finnes det to tydelige kvalitetsnivåer. Det ene nivået, som kjennetegnes ved at produktene har ti års garanti, henvender seg framfor alt til kvalifiserte brukere som bruker verktøyene i yrkessammenheng. Prisen på slikt verktøy er meget konkurransedyktig i forhold til kvaliteten på produktene. Det andre nivået henvender seg til dem som vil ha godt verktøy, men ikke bruker det daglig, slik at de heller prioriterer en spesielt lav pris.
At Biltemas produkter holder riktig kvalitetsnivå testes på mange forskjellige måter. Tester, analyser og funksjonskontroller skjer både før Biltema tar inn et produkt og løpende i den tiden produkten finnes i sortimentet. Ved levering fra fabrikkene har Biltema egen kvalitetskontroll som foretar alt fra stikkprøver til kontroller av hele leveranser før de får pakkes og sendes til Biltemas lager.