Beaver Norway AS

Beaver Norway AS

Besøksadresse:
Fagerliveien 2, 1820 Spydeberg.
Postadresse:
Fagerliveien 2, 1820 Spydeberg.
Telefon:
+47 64 92 36 60
E-post:
Nettside:
Skriv ut

Beaver Norway AS har egen produksjon av telt og lavvoer, kanotraller og ovn for bruk i telt og lavvo. Vi er importør av brennere, lamper og kjelesett i fra Kovea, samt at vi importerer Powergas rett i fra produsent.

Beaver Norway AS har utviklet en rekke av produktene vi har siden oppstarten i 1993.

Beaver kanotralle er utviklet av oss og har vært solgt i Norden siden 1995

Bison Teltovn er utviklet av oss og har vært solgt i Norden siden 1997

Våre Tradisjonelle lavvoer og enstangs lavvoer har vært solgt i Europa siden 1993. Beaver Norway AS kjøpte Bison Telt i 2006 og har siden overtagelsen av Bison Telt videreutviklet alle produktene slik at de nå fremstår med meget høy kvalitet.

Høsten 2006 inngikk Beaver Norway AS en avtale med Kovea når det gjelder salg av Koveas produkter her i Norden. Brennere, lamper og kjellesett i fra Kovea har en meget høy kvalitet og gode tekniske løsninger. Erfaringene og omtalene av produktene er veldig positive og vi får stadig større markedsandlere.

Våren 2010 fikk vi inn vår første container med gassbokser. Vi tar gassbokser rett i fra fabrikk og har Nossle gassbokser med 220g gass, 230 grams bokser med skrukobling og 450 grams bokser med skrukobling i vårt sortiment. Vår gass er av høy kvalitet og har gode egenskaper.